Logolu Paspas

Logolu Paspas

Dışarıdaki toz, kum, çamur ve kirli su gibi kirleticilerin ayakkabılar ile taşınarak iç mekanları kirletmesini önleyen paspasların, logo yaptırılmış modellerine logolu paspas denir. Logolu paspaslar, bir paspasın normal işlevlerine ilave olarak sağladığı ek faydalar nedeniyle yaygın olarak kullanılan ürünlerdir. Her sektöre özel olarak tasarlanabilmesi sayesinde geniş kullanım alanlarına sahiptir. İç ve dış kapı önlerinde kullanılan logolu paspaslar genelde şirket ve kuruluşlar tarafından tercih edilmekle beraber, eczane, otel, restaurant, kuyumcu gibi işletmelerce de tercih edilir. Bir işletme için çok önemli olan vitrinlerin ve dekorasyonun en önemli tamamlayıcılarından biri de logolu paspaslardır.

Logolu Paspas Kullanmanın Faydaları

Bir paspasın firmanızın logosunu ya da kişiye özel bir logoyu taşıması, paspasların normal işlevlerinin yanı sıra birçok fayda sağlar. Misafirlerinizi veya müşterilerinizi logonuzu taşıyan bir paspas ile karşılamanın sağladığı bazı faydalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Firmanıza ait bilgi, isim ve logolarla veya marka dilinizi yansıtan ifadelerle marka bilinirliğini artırmanıza yardımcı olur.
  • Temizlikle birlikte kurumsallığa verdiğiniz önemi de gösterdiğinden iş yerinize gelen misafir veya müşterilerde daha iyi bir izlenim bırakmanızı sağlar.
  • İş yerlerinin kimliğini yansıtan, müşteri çekmeyi kolaylaştıran vitrininizi tamamlar.
  • İş yerinizi özellikle yağmurlu havalarda leke ve kayganlıktan korur, iş yerinizin kuru ve temiz kalmasını sağlayarak güvenli ve nezih bir çalışma ortamı oluşmasına yardımcı olur.
  • Müşteri bağlılığını artırmanız adına onlara firmanız veya temsil ettiğiniz markaların logoları bulunan paspasları promosyon olarak verebilirsiniz.
  • Evlerinizin dış kapısı önü için yaptırdığınız bir logolu paspas hem misafirperverliğinizi daha iyi göstermenizi hem de kapınızın önünün ve dairenizin girişinin daha temiz kalmasını sağlar.

 

Logolu Paspas Kullanım Alanları

Temizlik ve firma tanıtımı ile ilgili faydaları aynı anda elde etmeyi sağlayan her sektöre ve her yaşam alanına uygun logolu paspas modeli bulmak mümkündür. Logolu paspaslar iç ve dış mekanlara uygun malzeme, ebat, renk ve şekil seçenekleri ile üretilir. Standart özellikler haricindeki ihtiyaçlar için her türlü özel üretim imkanı bulunur. Her çeşit paspas üzerine logo veya özel tasarım bir baskı yaptırılabilir. Logolu paspas kafe, restaurant, otel, avm, ofis, hastane, kuyumcu, market gibi iş yerlerinin yanı sıra site, apartman, plaza, ev gibi yaşam alanlarının girişleri için ideal bir seçim olabilir.

Logolu Paspas Nasıl Temizlenir?

Logolu paspaslar uzun kullanım ömürlerine sahip ürünlerdir. Kullanım sıklığı ve çevre şartları gibi faktörlere bağlı olarak kirlenir. Ürünün temizliğine ve bakımına ne kadar özen gösterilirse ömrü de o derece uzun olur. Yani kendisinden beklenilen faydayı uzun süre sağlayabilmesi için kirlendiğinde uygun yöntemlerle temizlenmesi gerekir. Özellikle kış aylarında sık sık ıslanan ve çamurlanan logolu paspaslar hem kuru hem de yaş halde iken temizlenebilir. Çıkmayacağını düşündüğünüz bir kirlenme yoksa kuruduktan sonra sert kıllı bir fırça ve elektrikli süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz. Çıkarması zor lekeler ise normal halı yıkama yöntemleri ile çıkarılabilir. Ürünün deforme olmaması ve renginin solmaması için yıkama esnasında çamaşır suyu gibi ağartıcılar kullanılmamalıdır.

Logolu Paspas Fiyatları

İş yeriniz için doğru logolu paspas seçimi yapmak üründen beklediğiniz fayda açısından çok önemlidir. Bu nedenle logolu paspasın kullanılacağı mekanın zemin özelliklerinin, boyutlarının ve kullanılma sıklığı gibi faktörlerin iyi bilinmesi gerekir. Bu faktörler ürünün sahip olması gereken nitelikleri belirler. Logolu paspas fiyatları da bu niteliklere göre değişkenlik gösterir. Her mekana uygun paspas çeşitleri üzerine logo yaptırma seçeneği sunan paspastoptancisi.com’dan satın alacağınız logolu paspaslar ile fark yaratabilirsiniz.

Etiketler: Logolu Paspas
Aralık 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.