Z-Mat Paspas

Z Mat Paspas

Çeşitli ıslak zemin türleri için tasarlanan z-mat paspas modelleri özel desen ve oluklu yapıya sahiptir. Özel delikli yapısı ıslak zeminlerde meydana gelen kayganlığın önün geçmek için idealdir. Z-mat paspasların çeşitli desenleri ve renkleri olduğundan hemen her işletme, AVM girişlerinde kullanıma uygundur. Pek çok ölçüde üretilen z-mat paspaslar rulo şeklinde sunulur ve genellikle 90-120 cm ene sahiptir. Boy uzunlukları ise oldukça değişken olmakla birlikte en sık kullanılan ölçü 15 metredir. Bu nedenle sahip olduğunuz alan için güvenli bir yürüyüş yolu hazırlamak isterseniz en ve uzunluğuna göre rahatlıkla bulabilirsiniz.

Z-Mat Paspas Modelleri

Petek, yıldız, zikzak, yuvarlak ve daha pek çok desene sahip z-mat paspasların her biri aynı işleve sahiptir. Aralarından kullanmak istediğiniz alanın dekorasyon özelliklerine göre seçim yapabilirsiniz. Bununla birlikte petek ve yıldız desenli z-mat paspaslar gri, siyah başta olmak üzere mavi, kırmızı, yeşil, turkuaz gibi dikkat çekici renklerde de tasarlanır. Böylece işletmenizin girişini daha görünür hale getirebilirsiniz. Ayrıca kullanılan alanların dekoratif özelliklerine de uyum sağladıkları için dekorasyonunuza katkı sağlayabilirler. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanıma uygun z-mat paspas modelleri yere oldukça yakın olduğu için kullanılan alanlarda tehlike oluşturmaz, aksine zeminlerin daha güvenli hale gelmesine yardımcı olur. Bununla birlikte 4-5-7 ve 8 mm kalınlığında üretildiklerinden kullanım sıklığına ve zeminin kirlenme oranına göre rahatlıkla seçebilirsiniz. %100 PVC malzemeye sahip z-mat paspas modelleri temizlik açısından da oldukça zahmetsizdir, sadece suyla temizlemeniz yeterlidir.

Z-Mat Paspas Avantajları

PVC yapısı sayesinde ıslak zeminlerde kaymayı önlemek amacıyla üretilen z-mat paspas modelleri, son derece dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanım için idealdir. Tümsekli ve boşluklu yapısı, kiri, nemi ve çamuru içerde hapseder ve işletmelerinizin kirlenmesini önler. Kir alt kısımda ve oluklarda biriktiği için uzun süre mekanlarınızın temiz kalmasına yardımcı olur. Kirlenme sıklığına göre su ile durulanarak tekrar rahatlıkla kullanılabilir. Ancak kimyasal malzemeler zarar verebileceği için sadece su ile temizlenmesi tavsiye edilir. Öte yandan oluklarda biriken kir ve çamur kurusa dahi delikli yapısı sayesinde kolaylıkla temizlenebilir. Yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanıklı z-mat paspaslar yoğun yaya trafiğinde oldukça kullanışlıdır. Bu sayede günleri yoğun geçen işletmelerin girişinde sık kullanılır. Özellikle kış aylarında ve yoğun yağış alan bölgelerde mekanlarınızın temiz ve kuru kalması için son derece uygun bir üründür.

Z-Mat Paspas Kullanım Alanları

Islandığında kaygan hale gelen zeminlerin güvenli bir şekilde yürünebilir hale gelmesine yardımcı ola z-mat paspaslar, en sık market, AVM, eczane ve benzeri işletmelerin girişlerine ve işletmelerin kolay ulaşılabilir hale gelmesi için kaldırımlara yerleştirilir. Islak ve ıslandığında yürümesi zorlaşan ve kaza olasılığı artan parlak, kaygan yüzeylerde tercih edilen z-mat paspaslar PVC malzemesi sayesinde zemine tutunur ve kaymayı önler. Aynı zamanda kendisi de oluklu yapısı nedeniyle mat yüzeye sahiptir ve rahatlıkla yürünebilir özelliktedir. Bu sayede en sık hamamlarda, AVM girişlerinde, havuz kenarlarında, gemi ve tekne zeminlerinde kullanılır. Hastane, oyun alanları, oteller, apartman ve site girişleri, spor merkezleri, okullar, kurumlar, yurtlar ve restoranlarda da yoğun ilgi gören ürünlerden biridir.

PVC ve desenli yüzeyi sayesinde her tür ayakkabı tabanı ve topukla kullanıma uygundur ve çıplak ayakla yüründüğünde dahi kayma yapmaz. Bununla birlikte pek çok modeli, boyutu olan z-mat paspaslar 90 cm x 100 cm x 120 cm en seçenekleriyle her mekana uyum sağlamayı başarır. Mekanlarınızın genişliğine ve oluşturmak istediğiniz yürüme alanına göre en ölçülerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Uzunluk olarak ise metre olarak satışa sunulduğundan dilediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz. Siz de mekanlarınızı daha güvenli hale getirmek isterseniz paspastoptancisi.com sayesinde z-mat paspaslara sahip olabilir ve tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Size En Uygun Z-Mat Paspası Bulun

Etiketler: Z Mat Paspas
Ocak 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.